Manager Accountancy

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, het beheer en de optimalisatie van dossiers voor een diverse portefeuille van cliënten.
  • Als eerste aanspreekpunt sta je de cliënt bij in de boekhoudkundige organisatie van zijn onderneming, de accountancy-werkzaamheden, zijn fiscaal-juridisch en financieel beleid.
  • Je controleert en analyseert zorgvuldig de rapporteringen en jaarrekeningen die door de Accountancy Associates zijn voorbereid en ziet toe op een correcte en tijdige eindejaarsafsluiting en fiscale aangifte.
  • Je begeleidt de Accountancy Associates in hun groei op het vlak van de inhoudelijke en organisatorische invulling van hun rol en staat in voor een verantwoorde facturatie inzake de eigen cliëntendossiers.

Profiel

  • Je beschikt over een Master- of Bachelordiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Dit diploma vul je aan met een erkenning als IAB of BIBF. Een bijkomende fiscale opleiding is zeker een troef.
  • Als Manager Accountancy heb je minstens 5 à 7 jaar relevante ervaring in een boekhoudkantoor of fiduciaire. Deze wordt aangevuld door een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.
  • Als Manager Accountancy ben je analytisch en communicatief sterk. Je bechikt over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega's de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel.

Onze afdeling

Moore Stephens biedt totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben we zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business analytics, strategy & operations en financial advisory services.

Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei. Het is onze missie om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en hen een toegevoegde waarde te bieden door een uitstekende kennis van hun markten, ambities en uitdagingen.

In België telt de groep meer dan 400 medewerkers verspreid over 15 kantoren in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben wij nog vestigingen in San Francisco en Shanghai. Moore Stephens Belgium is een onafhankelijk lid van Moore Stephens International Ltd.

Aanbod

  • Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt.
  • Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.
  • Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.

Lieu

Geraardsbergen

Date de publication

25.06.2019

Personne à contacter

Aline Scholaert